web analytics

Passleader New Cheap 1Y0-A05 Certification Dumps Ensure 100% Pass (71-80)

QUESTION 71:
What is the default TCP port used by the License Management Console for communication with the license server?

A.80
B.2513
C.8082
D.27000

Answers: C

QUESTION 72:
Scenario: An administrator added five new replacement servers for Citrix XenApp. The decommissioned Citrix XenApp servers will be repurposed to be used by a Citrix XenApp Engineering environment for testing purposes. The administrator must isolate the production space from the Engineering space. Which step must the administrator take to meet the requirements of the scenario?

A.Create a new farm
B.Create a new zone
C.Add to the existing farm
D.Create a new license server

Answers: A

QUESTION 73:
Which default TCP port is used by the license vendor daemon?

A.80
B.2598
C.3389
D.7279
E.27000

Answers: D

QUESTION 74:
An administrator is concerned that traffic from the Web Interface server in the DMZ and the XenApp XML server on the internal network is NOT secure.How could the administrator encrypt traffic between the Web Interface and XML server?

A.Install an SSL server certificate on the Citrix XenApp server and configure Citrix SSL relay.
B.Disable XML on all Citrix XenApp servers and configure the XML Service to listen on port 443.
C.Install an SSL server certificate on the Web Interface server and enable SSL through the IIS console.
D.Disable XML on all Citrix XenApp servers and encrypt traffic between the Web Interface and XenApp XML server using IPSec.

Answers: A

QUESTION 75:
Scenario: An administrator wants to implement the Citrix Secure Gateway so that remote users can access their applications securely over the Web. There is a separate Secure Gateway and Web Interface server that is in a single-hop DMZ. There are 20 Citrix XenApp servers on the internal LAN hosting three applications. The administrator decided to use an internal Certification Authority to generate a signed certificate. In order to establish a successful client connection through Citrix Secure Gateway, an administrator should install __________ and __________. (Choose the two correct statements to complete the sentence.)

A.a root server certificate on a client machine
B.a server certificate on a Web Interface server
C.a server certificate on a Secure Gateway server
D.a root server certificate on a Web Interface server

Answers: A C

QUESTION 76:
Scenario: A recent initiative to increase availability of the Citrix XenApp infrastructure has been mandated for the Citrix environment. There is a production Web Interface server named Server A. A secondary Web Interface server named Server B has been configured as a stand-by server in case Server A fails. A pair of Citrix Secure Gateway servers located in the DMZ are configured for load balancing. A XenApp Services site is currently being used to make applications available for the Citrix users from their desktops. The administrator must meet the following requirements:
   Provide redundancy for the current application delivery environment
   Maintain the current design for application delivery
What could the administrator configure with the least amount of administrative effort and minimal recovery time to meet the requirements of the scenario?

A.Load balancing for Web Interface
B.Backup of the Web Interface server
C.A backup URL for the XenApp Services site
D.XenApp Web site load balancing by grouping the Server A and Server B sites

Answers: C

QUESTION 77:
To which Citrix service does Web Interface forward a user’s logon credentials?

A.XML
B.WMI
C.MFCOM
D.Independent Management Architecture

Answers: A

QUESTION 78:
Scenario: A single Web Interface server named xenappweb1.mycompany.com is currently being leveraged to host applications for Citrix users through HTTP. For additional redundancy and security as required by management, a second Web Interface server named xenappweb2.mycompany.com will be made available and load-balanced with a hardware load balancer and SSL will be used to secure all traffic to the Web Interface servers.In order to configure the environment to meet the requirements defined above, which three statements are valid configuration steps? (Choose three.)

A.Install a separate SSL certificate on each server that matches the FQDN of each server.
B.Install a root certificate on each Web Interface server that matches the certificate on the load balancer.
C.Create a new DNS entry for xenapp.mycompany.com and assign it the IP address of the VIP on the hardware load balancer.
D.Create a new CNAME alias in DNS for xenapp.mycompany.com and add both Web Interface server names to the record for load balancing.
E.Create a new load balancing group on the load balancer that contains the Web Interface sites from each Web Interface server that are to be load balanced.

Answers: B C E

QUESTION 79:
Identify the traffic involved in the communication between the client, Web Interface server and Citrix XenApp in the attached diagram. Click the Help button for instructions on how to complete a Drag and Drop item.
791

Answers:
792

QUESTION 80:
What should an administrator install to secure communication between the Web Interface server and Secure Gateway server?

A.Secure Gateway proxy in the DMZ
B.SSL server certificate on the Web Interface server
C.Web Interface server on a Citrix XenApp server in the internal network
D.Secure Gateway Service on a Citrix XenApp server in the internal network

Answers: B

Passleader New Cheap 1Y0-A05 Certification Dumps Ensure 100% Pass